Wat is Ietsje Minder…

 

Ietsje Minder…als je zorgeloos georganiseerd wilt zijn.

Misschien herken je het wel, vanuit een mooie droom of ideaal ben je je onderneming gestart en ineens besef je dat je bezig bent met administratie, papieren, organiseren, regelen en allerlei andere (rand)zaken waar je niet direct heel blij van wordt. En als je om je heen kijkt, liggen er stapels papier en to do briefjes waar iets mee moet. Misschien zelfs wel iets mee moest…

Als VA (Virtueel Assistent) ontzorg ik je graag, zodat jij je kunt bezighouden met de zaken waar je gelukkig van wordt en waar jij goed in bent. Ik ben goed in structuur brengen én houden en help je de administratie overzichtelijk, efficiënt en minder belastend te maken. Ik regel de zogenaamde randzaken die jij niet leuk vindt en ik wel. Gewoon, vanaf mijn eigen werkplek thuis.

Hoe? In een persoonlijk gesprek hoor ik graag waar je tegenaan loopt, een oplossing zoeken we samen!

Je kunt me bellen op 06-12 41 69 59 of mailen via mgkors@gmail.com.

Tot ziens!